Vidoviti otac Miroslav

Rešava sve Vaše probleme

Razgovara sa MRTVIMA

 

         

Pritiskom na brojeve telefona ili Viber/WhatsApp ikonicu direktno stupate u kontakt sa Ocem Miroslavom i počinjete svoj put ka isceljenju.

Rešite se negativne energije, svih uroka i nagaza brzo i lako!

Dostupan 24h za Vas

Porodični problemi

Sve srećne porodice liče jedna na drugu, svaka nesrećna porodica, nesrećna je na svoj način. Uticaj crne magije na jednu familiju može potpuno da uništi dobre odnose i rodbinske veze. Otklanjanje uroka i nagaza uz pomoć Vidovitog Miroslava vratiće mir i blagostanje u Vaš dom!

Ljubavni problemi

Vidoviti Miroslav rešiće Vaše ljubavne probleme bilo da je u pitanju sklapanje braka ili vraćanje voljenog partnera. Najjače kletve i uroke teško je skinuti ali Vidoviti Miroslav uz Božiju pomoć uspeće da reši i najteže slučajeve.

Poslovni problemi

Vidoviti Miroslav će svakome pružiti ruku spasa bilo da se radi o privatnom biznisu ili napredovanju na poslu. Izrađuje specijalne amajlije na napredak i prosperitet Vaše finansijske situacije.

Amajlije za posao

Amajlije za ljubav

Nikola J. iz Bern-a

Nekada davno radio sam i živeo u državi u kojoj se moglo lepo zarađivati od sopstvenog rada i truda. Vremena su se promenila i otišao sam u Švajcarsku kako naši kažu „trbuhom za kruhom“. U ovim poznim godinama ništa nije važnije od obezbeđivanja budućnosti deci i uvek sam se trudio da im sve pružim. Mnogo rada i odricanja dovelo me je do situacije da sam bio dobro situiran i sa ženom sam pokrenuo privatan biznis. Kada se taj biznis razvio mislili smo da smo neuništivi i da nam niko ne može stati na put ali… Pakosnih porodica i ljudi koji su puni mržnje i zavisti prema drugima nažalost svugde ima! Nije mi trebalo dugo da shvatim da je na našu porodicu bačena crna magija nakon oko dva meseca neobjašnjivih slučajeva koji su me finansijski doveli na ivicu bankrota. Vidoviti Miroslav je osoba koja je razumela naše probleme ali ono što je mnogo važnije potrudio se da crnu magiju iskoreni jednom zauvek. Sve što smo supruga i ja godinama stvarali opet je u našim rukama.

Olivera N. iz Beča

Svoju ćerku vaspitavala sam po patrijahalnim vrednostima i nikada joj nisam davala da upada u loša društva. Iako sam ponekad bila malo stroga uvek sam činila ono što je najbolje za nju i njenu budućnost. Kada se udala suze radosnice su mi lile i uvek sam se sa osmehom prisećala dana kada je stala pred oltar. Poštovala sam njenu odluku i nikada joj nisam stajala na put ali vremenom sam primetila da se kod nje dešavaju čudne stvari. Izgubiti posao u ovo vreme i nije neki problem, ona je školovana i vredna devojka tako da se nisam puno brinula oko toga. Međutim, svaki put kada sam je zvala da dođe kod mene izbegavala je nekim besmislenim izgovorima a kada sam nazvala njene drugarice jer sam se ozbiljno zabrinula one su mi rekle da je i njima njeno ponašanje čudno i da treba nešto uraditi. Nazvala sam Vidovitog Miroslava i nisam mogla da verujem šta mi je rekao! Bivša žena njenog sadašnjeg muža bacila je urok na nju i njega, ta zla žena pokušala je da uništi brak moje ćerke iz ljubomore. Nije bilo potrebno puno vremena, Miroslav mi je poslao amajlije za kuću i za njih da ih štite od uroka tako da je dejstvo crne magije nestalo za veoma kratko vreme. Veliki pozdrav za Miroslava i neka ga Bog čuva!

Slavko A. iz Zagreba

Kada sam kosio travu u dvorištu kuće na mestu gde retko ko zalazi našao sam neki končić koji je bio uvezan u papir… Pitao sa ženu šta bi to moglo da bude i odakle to tu nije mi bilo ništa jasno. Kada je došla njena majka starija žena odmah je posumnjala na neke vradžbine. Pozvali smo Miroslava jer nam je ranije prijatelj preporučivao upravo njega za svaki problem sa urocima. U pitanju je bila crna magija bačena od strane bliske osobe, bačena iz ljubomore! Vidoviti Bogan je pomoću svojih rituala uspeo da skine veoma jaku crnu magiju i osigura nas amajlijama koje nam je poslao… Sve pohvale za Oca Miroslava i veliki pozdrav iz Zagreba

Nevena iz Hamburga

Moram reći da nam je Vidoviti Miroslav jako pomogao da izađemo iz naizgled bezizlazne situacije u koju smo upali zbog bačene crne magije. Spasio mi je brak i porodicu, ne bih iznosila sad detalje u ovoj poruci, ali da znate da mi se sve srušilo znači ceo svet na koji sam navikla, voljene osobe oko mene, svi su se okrenuli protiv mene bila sam sama u problemu bez igde ikoga stvarno situacija da ne poželiš ni najgorem neprijatelju što kažu ljudi.

Kontakt